Zespół Petitchef PL / Patricia González - strona 7
Patricia González
Zafascynowana kuchnią i dobrą kuchnią, moje życie kręci się wokół starannie dobranych słów i drewnianych łyżek. Odpowiedzialna, ale zapominalska. Jestem dziennikarką i redaktorką z wieloma latami doświadczenia i znalazłam swoje idealne miejsce we Francji, gdzie pracuję jako redaktorka w Petitchef. Uwielbiam bœuf bourguignon, ale tęsknię za salmorejo mojej mamy. Tutaj łączę moją miłość do pisania i pysznych smaków, aby dzielić się przepisami i historiami kulinarnymi, które mam nadzieję, zainspirują cię. Lubię omlet z cebulą i lekko surowy :)
150 rekordy
Czy ponowne zamrażanie rozmrożonej żywności jest bezpieczne?
8 błędów podczas gotowania mięsa i jak je łatwo naprawić
Czy należy gotować wodę? Kiedy gotować wodę w kuchni, a kiedy nie?
Sztuczka z solą na węglach stosowana przez ekspertów w dziedzinie grillowania