
Zespół Petitchef PL / Patricia González - strona 4

Zafascynowana kuchnią i dobrą kuchnią, moje życie kręci się wokół starannie dobranych słów i drewnianych łyżek. Odpowiedzialna, ale zapominalska. Jestem dziennikarką i redaktorką z wieloma latami doświadczenia i znalazłam swoje idealne miejsce we Francji, gdzie pracuję jako redaktorka w Petitchef. Uwielbiam bœuf bourguignon, ale tęsknię za salmorejo mojej mamy. Tutaj łączę moją miłość do pisania i pysznych smaków, aby dzielić się przepisami i historiami kulinarnymi, które mam nadzieję, zainspirują cię. Lubię omlet z cebulą i lekko surowy :)
86 rekordy


5 klasycznych brytyjskich przepisów na desery, które zapewnią niepowtarzalny brytyjski posiłek po obiedzie

Jak zmiękczyć mięso za pomocą tego składnika, który już masz w domu?

Pięć kluczy do naprawdę dobrego andaluzyjskiego gazpacho

Które warzywa należy przechowywać w lodówce?

Pasożyt toksoplazmozy znaleziony w jednej na 25 sałatek w torebkach

Czy to prawda, że masło łagodzi drobne oparzenia?

Domowy sposób na sprawdzenie, czy sos sojowy jest sosem dobrej jakości

Czy ponowne zamrażanie rozmrożonej żywności jest bezpieczne?

8 błędów podczas gotowania mięsa i jak je łatwo naprawić

Czy należy gotować wodę? Kiedy gotować wodę w kuchni, a kiedy nie?

Sztuczka z solą na węglach stosowana przez ekspertów w dziedzinie grillowania

Pojedynczy kawałek gumy do żucia uwalnia tysiące mikrodrobin plastiku podczas żucia.
