Składniki: Na spód : 1 ciasto francuskie Na ciasto parzone : 25 cl wody 100 g masła 1 łyżeczka soli 150 g mąki 4 jajka 1 jajko do zrumienienia Śmietana...
Składniki: 400 g kurczaka (w tym przypadku aiguillettes) 1 czerwona papryka 1 żółta papryka 1 czerwona cebula Marynata: 3 łyżki oliwy z oliwek (+/-) 1...
Składniki: 3 jajka 200 g mąki 10 g proszku do pieczenia 10 cl mleka 10 cl oliwy z oliwek 1 łyżeczka pieprzu (do smaku) 100 g sera feta 70 g czarnych oliwek...
Składniki: 2 ciasta kruche 40 cl śmietany kremówki 250 g mascarpone 60 g cukru pudru 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego (lub jeden strąk) 165 g coulis z mango 4...