Składniki: Na około dziesięć mille-feuilles : 700 g ciasta francuskiego do rozwałkowania Cukier puder Krem do ciasta : 75 cl mleka 1 laska wanilii 3 jajka 150...
Składniki: Ciasto parzone : 80 g mąki 50 g masła 13 cl wody 2 jajka 1 jajko do zrumienienia 1 łyżeczka soli Nadzienie : 250 g sera fromage frais (typu...
Składniki: 175 g sera Raclette (około) 100 g szynki peklowanej (lub innej wędliny) 1 ziemniak 3 jajka 12 cl mleka 150 g mąki 1 saszetka drożdży 7 cl oleju sól...
Składniki: 1 białko jaja 200 g cukru 40 ml wody 10 g żelatyny (5 arkuszy) 3 łyżki syropu z grenadyny 25 g cukru pudru 25 g mąki kukurydzianej barwnik spożywczy