Składniki: 1 awokado 1 i pół banana 100 ml mleka migdałowego 3 łyżki kakao w proszku 1 łyżka syropu z agawy (opcjonalnie) Wiórki czekoladowe (do dekoracji)
Składniki: Na około dziesięć mille-feuilles : 700 g ciasta francuskiego do rozwałkowania Cukier puder Krem do ciasta : 75 cl mleka 1 laska wanilii 3 jajka 150...
Składniki: Ciasto parzone : 80 g mąki 50 g masła 13 cl wody 2 jajka 1 jajko do zrumienienia 1 łyżeczka soli Nadzienie : 250 g sera fromage frais (typu...
Składniki: 175 g sera Raclette (około) 100 g szynki peklowanej (lub innej wędliny) 1 ziemniak 3 jajka 12 cl mleka 150 g mąki 1 saszetka drożdży 7 cl oleju sól...