Bajgiel z łososiem, ogórkiem i serkiem śmietankowym

zagłosuj teraz
Danie główne
łatwe
11 min
288 Kcal

Aby uzyskać świeży bajgiel, który można szybko i łatwo przygotować w porze posiłku, wybierz połączenie łososia + ogórka + serka śmietankowego :-) Bez konieczności gotowania, pomożemy Ci przygotować tę wilgotną kanapkę krok po kroku, przetestowaną i zatwierdzoną przez cały zespół Ptitchef! To prawie jak w Stanach Zjednoczonych ;-)

Składniki

1

Materiały

  • Toster

Przygotowanie

Czas przygotowania8 min
Gotowania3 min
  • Bajgiel z łososiem, ogórkiem i serkiem śmietankowym - Przygotowanie krok 1Przekrój bułkę bajgiel na pół i opiecz w tosterze.
  • Bajgiel z łososiem, ogórkiem i serkiem śmietankowym - Przygotowanie krok 2Posmaruj spód bajgla serkiem śmietankowym, a następnie ułóż cienkie plasterki ogórka.
  • Bajgiel z łososiem, ogórkiem i serkiem śmietankowym - Przygotowanie krok 3Dodaj plaster wędzonego łososia i posyp koperkiem. Dodaj kolejne plasterki ogórka i zamknij bajgla.
  • Bajgiel z łososiem, ogórkiem i serkiem śmietankowym - Przygotowanie krok 4A teraz bajgiel z łososiem jest gotowy!

Oceń ten przepis

Obserwacje

Ogórek można zastąpić awokado.

Odżywianie

za 1 porcję / na 100 g
Kalorie: 288Kcal
  • Węglowodany: 32.6g
  • Tłuszcze: 8.9g
  • Tłuszcze nasycone: 2.7g
  • Białka: 16.3g
  • Błonnik: 4.7g
  • Cukry: 6.3g
  • ProPoints: 7
  • SmartPoints: 9
Informacje żywieniowe za 1 porcję (215g)
PPetitchef_PL

Pytania

Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis: