Szparagi z sosem mousseline

zagłosuj teraz
Pierwsze danie
4 porcji
łatwe
35 min

Co zrobić ze szparagami Białe, zielone czy fioletowe, to prawda, że uwielbiamy je jeść w takiej postaci. Jeśli jednak chcesz zmienić swoje przyzwyczajenia za pomocą szybkiego i łatwego przepisu, podawaj je z sosem mousseline! Zwiewny, lekki majonez dzięki ubitym na sztywno białkom jaj. Idealny sposób na rozpoczęcie menu :-)


Składniki

4
Szacowany koszt: 9.02 (2.25€/porcja)

Materiały


Przygotowanie

Czas przygotowania10 min
Czas oczekiwania10 min
Gotowania15 min

Obserwacje

Możesz ułożyć szparagi w naczyniu z sosem na boku.



Sprzęt do gotowania

mikser

Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+