Morele nadziewane tuńczykiem i rozmarynem

zagłosuj teraz
Przekąska
łatwe
5 min
67 Kcal

Aby przygotować łatwą, nie wymagającą gotowania, słodko-pikantną przystawkę, wybierz te morele nadziewane tuńczykiem i świeżym serem! Do przygotowania tego przepisu potrzebne są tylko 4 składniki, które zostały przetestowane i zatwierdzone przez cały zespół Ptitchef ;-) Nie zapomnij o rozmarynie: świeżym ziole, które podkreśli smak tej mieszanki ;-)

Składniki

8

Przygotowanie

  • Morele nadziewane tuńczykiem i rozmarynem - Przygotowanie krok 1Przygotować nadzienie:
    Odsączyć i rozdrobnić tuńczyka. Dodać świeży ser i dobrze wymieszać. Następnie dodać sól, pieprz i rozmaryn i dobrze wymieszać.
  • Morele nadziewane tuńczykiem i rozmarynem - Przygotowanie krok 2Morele umyć, a następnie przekroić na pół. Usunąć pestki, a następnie napełnić połówki moreli przygotowanym wcześniej nadzieniem.
  • Morele nadziewane tuńczykiem i rozmarynem - Przygotowanie krok 3Gotowe!

Oceń ten przepis

Obserwacje

Dekoracja: można zastąpić zioła i użyć tych wybranych przez siebie.

Odżywianie

za 1 porcję / na 100 g
Kalorie: 67Kcal
  • Węglowodany: 6.3g
  • Tłuszcze: 1.4g
  • Tłuszcze nasycone: 0.5g
  • Białka: 5.8g
  • Błonnik: 1.4g
  • Cukry: 5.4g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 2
Informacje żywieniowe za 1 porcję (91g)
PPetitchef_PL

Pytania

Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis: