Czekoladki nadziewane solonym masłem karmelowym i migdałami

zagłosuj teraz
Przekąski
6 porcji
średnie
1 h

Na Boże Narodzenie, Sylwestra lub o każdej porze dnia, zawsze jest miejsce na wykwintną czekoladę ;-) Dziś dajemy ci szansę na zrobienie domowego karmelu z solonym masłem i migdałami. Łatwy przepis, przetestowany i zatwierdzony (a nawet pożarty!) przez cały zespół Ptitchef! A wisienka na torcie: ten przepis jest naturalnie bezglutenowy. Tak więc każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od nietolerancji lub alergii!


Składniki

6
Szacowany koszt: 2.2 (0.37€/porcja)

Materiały


Przygotowanie



Obserwacje

Forma: można użyć formy silikonowej lub innej formy do kostek lodu.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+