Morele nadziewane tuńczykiem i rozmarynem
zagłosuj teraz
Aby przygotować łatwą, nie wymagającą gotowania, słodko-pikantną przystawkę, wybierz te morele nadziewane tuńczykiem i świeżym serem! Do przygotowania tego przepisu potrzebne są tylko 4 składniki, które zostały przetestowane i zatwierdzone przez cały zespół Ptitchef ;-) Nie zapomnij o rozmarynie: świeżym ziole, które podkreśli smak tej mieszanki ;-)
Składniki
8
Przygotowanie
Przygotować nadzienie:
Odsączyć i rozdrobnić tuńczyka. Dodać świeży ser i dobrze wymieszać. Następnie dodać sól, pieprz i rozmaryn i dobrze wymieszać.
Morele umyć, a następnie przekroić na pół. Usunąć pestki, a następnie napełnić połówki moreli przygotowanym wcześniej nadzieniem.
Gotowe!
Obserwacje
Dekoracja: można zastąpić zioła i użyć tych wybranych przez siebie.
Odżywianie
za 1 porcję / na 100 g
Kalorie: 72Kcal
- Węglowodany: 6.3g
- Tłuszcze: 1.9g
- Tłuszcze nasycone: 0.8g
- Białka: 6g
- Błonnik: 1.4g
- Cukry: 5.6g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 2
Informacje żywieniowe za 1 porcję (91g)
Atrybuty
Przechowywać w lodówce
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:






Oceń ten przepis