Roladki gryczane z łososiem
zagłosuj teraz
Pochwalmy się naszymi naleśnikami gryczanymi w formie rolady na aperitif!
Składniki
4
Na około piętnaście rolady:
Przygotowanie
Rozłóż serek śmietankowy na naleśniku gryczanym.
Posyp szczypiorkiem, a następnie ułóż plastry łososia.
Ciasno zwinąć naleśnik. Zawinąć w folię i odstawić do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
Pokroić zwinięty naleśnik na plastry.
A teraz rolady gryczane są gotowe!
Obserwacje
Wędzony łosoś: można zastąpić szynką.
Odżywianie
za 1 porcję / na 100 g
Kalorie: 66Kcal
- Węglowodany: 3.1g
- Tłuszcze: 2.6g
- Tłuszcze nasycone: 0.7g
- Białka: 7.7g
- Błonnik: 0.1g
- Cukry: 1.4g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 2
Informacje żywieniowe za 1 porcję (55g)
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Oceń ten przepis