Petitchef PL

Roladki z szynki dojrzewającej czyli kolejne szybkie przekąski

Jak już nie raz wspominałam, uwielbiam przyjmować gości ale też kiedy gospodyni siedzi przy stole z gośćmi, a nie kursuje tylko pomiędzy kuchnią a salonem. Dlaczego też u mnie menu imprezowe jest zawsze tak zrobione, żeby zminimalizować czas przebywania w kuchni. Dziś chciałam podzielić się z Wami moim kolejnym pomysłem na fajną imprezową przystawkę. Szybką w przygotowaniu z jednej strony, a z drugiej robiąca duże wrażenie na gościach. Na pewno jest to ciekawa alternatywa dla tradycyjnie ułożonej na talerzu wędliny.

ROLADKI Z SZYNKI DOJRZEWAJĄCEJ, ANANASA I SERA PLEŚNIOWEGO.

Składniki:
szynka dojrzewająca
ananas z puszki
ser pleśniowy.

Sposób przygotowania:
w szynkę wkładamy troszkę sera pleśniowego i ananasa, zawijamy i spinamy wykałaczką i tak powstaje kolejna przystawka.

SMACZNEGO!!!!!










Oceń ten przepis:



Menu dnia