Ruloniki bündnerfleisch z chavroux

zagłosuj teraz
Przekąska
łatwe
15 min
50 Kcal

Na aperitif wymyśliliśmy super prosty, nie wymagający gotowania, ekspresowy przepis: ruloniki Bündnerfleisch ze świeżym kozim serem. Z odrobiną szczypiorku, będziesz w stanie zaprezentować swoim gościom bardziej oryginalny i smaczny przepis niż przemysłowe orzeszki ziemne i chipsy! Co więcej, przepis ten jest bezglutenowy. Każdy znajdzie więc coś dla siebie bez narażania swojego zdrowia ;-) Aby ułatwić ich jedzenie, nie wahaj się przeciąć ruloników na pół. Ale uwaga, mogą zostać zjedzone jeszcze szybciej :-)!

Składniki

8

Przygotowanie

  • Ruloniki Bündnerfleisch z Chavroux - Przygotowanie krok 1Nałóż obfitą warstwę świeżego sera na 1/3 każdego kawałka Bündnerfleisch.
  • Ruloniki Bündnerfleisch z Chavroux - Przygotowanie krok 2Umieść posiekany szczypiorek na środku tej warstwy.
  • Ruloniki Bündnerfleisch z Chavroux - Przygotowanie krok 3Zroluj plasterek na siebie. I gotowe!

Oceń ten przepis

Odżywianie

za 1 porcję / na 100 g
Kalorie: 50Kcal
  • Węglowodany: 0.3g
  • Tłuszcze: 2.8g
  • Tłuszcze nasycone: 1.6g
  • Białka: 5.6g
  • Błonnik: 0g
  • Cukry: 0.3g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 1
Informacje żywieniowe za 1 porcję (23g)
PPetitchef_PL

Pytania

Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis: