Ruloniki bündnerfleisch z chavroux
zagłosuj teraz
Na aperitif wymyśliliśmy super prosty, nie wymagający gotowania, ekspresowy przepis: ruloniki Bündnerfleisch ze świeżym kozim serem. Z odrobiną szczypiorku, będziesz w stanie zaprezentować swoim gościom bardziej oryginalny i smaczny przepis niż przemysłowe orzeszki ziemne i chipsy! Co więcej, przepis ten jest bezglutenowy. Każdy znajdzie więc coś dla siebie bez narażania swojego zdrowia ;-) Aby ułatwić ich jedzenie, nie wahaj się przeciąć ruloników na pół. Ale uwaga, mogą zostać zjedzone jeszcze szybciej :-)!
Składniki
8
Przygotowanie
Nałóż obfitą warstwę świeżego sera na 1/3 każdego kawałka Bündnerfleisch.
Umieść posiekany szczypiorek na środku tej warstwy.
Zroluj plasterek na siebie. I gotowe!
Odżywianie
za 1 porcję / na 100 g
Kalorie: 50Kcal
- Węglowodany: 0.3g
- Tłuszcze: 2.8g
- Tłuszcze nasycone: 1.6g
- Białka: 5.6g
- Błonnik: 0g
- Cukry: 0.3g
- ProPoints: 1
- SmartPoints: 1
Informacje żywieniowe za 1 porcję (23g)
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Oceń ten przepis