Pasztet z marynowanych małży
					zagłosuj teraz
						
			
	            
                    
            Zawsze mówimy o tym, jak przydatne są konserwy. Tym razem użyjemy puszki marynowanych małży, które wymieszamy z serkiem śmietankowym, aby przygotować super-hiper-ekstra-szybką i bardzo oryginalną przystawkę. Zaskoczysz swoich gości w porze aperitifu! :) Ten pasztet z małży jest pyszny zarówno pod względem konsystencji, jak i smaku. Idealny jako pasta do chleba tostowego lub dip do paluszków warzywnych, postępuj zgodnie z naszymi instrukcjami poniżej!
Składniki
		
			
			20
			
		
	
																		Materiały
- 1 rozdrabniacz / mikser
Przygotowanie
- Umieścić odsączone małże i serek śmietankowy w pojemniku miksującym. Dodać około połowy marynowanego oleju, aby uzyskać kremową konsystencję.
- Wymieszać do uzyskania kremowej pasty.
- Podawać w małej miseczce z grzankami do smarowania lub z frytkami lub crudités do maczania. I to wszystko!
Obserwacje
Ser Philadelphia można zastąpić małymi serami.
Sprzęt do gotowania
mikser
Atrybuty
Przechowywać w lodówce
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
        


Oceń ten przepis