Habżyki - żywy chleb niepieczony
vote now
Miałam przyjemność testować nowość w Polsce - Habżyki czyli zywe chlebki.
Przygotowane według unikatowej technologii 42 stopni.
Więcej mądrości na ten temat znajdziecie tutaj : http://42degrees.eu/
Niepozornie wyglądające cienkie pajdki skrywają w sobie pełnię mocy i smaku.
Doskonałe jako przekąska, sycące zjedzone z warzywami np. pomidorem.
Dostępne obecnie w 3 smakach:
Słonecznik i len
Bazylia i pomidory
Cebula i czosnek
wegańskie, bezglutenowe, 100% RAW
-100% naturalne składniki
-źródło naturalnych lignanów
-niski indeks glikemiczny
-wysoka zawartość błonnika
-bogactwo przeciwutleniaczy
-wysoka zawartość omega 3, 6, 9
-wolne od glutenu, mleka, jaj, konserwantów
- wysoka zawartość białka
i wiele innych zalet..
Propozycja podania
Mnie osobiście smakowała wersja z pomidorami i bazylią, dlatego zdecydowałam się ją przedstawić w formie przekąski - koreczków z delikatnym serem.
Habżyki lekko zwilżyłam, pocięłam nożyczkami na kwadraty i przełożyłam
pomidorem, bazylią i serem. Polecam!
zufikowo
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!