221. Gofry + Rzym cz.2

vote now
221. Gofry + Rzym cz.2

Orkiszowe gofry z serem certosa, miętą i arbuzem oraz z ricottą, borówkami i miętą
Niedawno urzekło mnie sałatkowe połączenie fety i arbuza. Certosa jest lekko słona, więc pomyślałam, że pewnie tak samo dobrze się zgrają. Miałam rację... ;) No i wybaczcie cyfrówkową jakość.
A tutaj kolejna (i pewnie nie ostatnia...) część zdjęć z wyjazdu do Włoch:


KoloseumNie widać, ale uwierzcie na słowo, że to Forum Romanum ;)
Kot pilnujący książki, którą gorąco
polecam: 'Sońka' Ignacy Karpowicz
Żłówik na wyciągnięcie ręki, karp zresztą też
Jaszczurka też chciała się przyłączyć do pikniku ;)Kwiat granatu

T Twins' breakfast

Komentarze

Oceń ten przepis:




+