Chrupiące pieczarki, ser brie i gruszkowe aumônières

zagłosuj teraz
Pierwsze danie
4 porcji
łatwe
25 min

Słodko-pikantna kombinacja na przystawkę, która z pewnością sprawi, że będziesz miał apetyt! Wymieszaj smażone na patelni grzyby z posiekaną gruszką i serem Brie, a otrzymasz eleganckie, smaczne aumônières. Idealny przepis, gdy rodzice są w domu ;-)


Składniki

4
Szacowany koszt: 3.61 (0.9€/porcja)

Materiały


Przygotowanie

Czas przygotowania15 min
Gotowania10 min

Obserwacje

Posmaruj oliwą z oliwek lub roztopionym masłem 2 arkusze cegieł, aby były bardziej elastyczne.

Używamy 2 arkuszy ciasta ceglanego na aumônière, aby nadzienie nie wydostało się podczas gotowania ;-)



Sprzęt do gotowania

piekarnik

Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+