Tosty z łososiem i awokado
					zagłosuj teraz
						
			
	            
                    
            Połączenie łososia i awokado sprawdziło się do tej pory! Podaj je ponownie na tostach z pieczywa tostowego jako aperitif!
Składniki
		
			
			16
			
		
	
																		Przygotowanie
 Pokrój łososia i awokado na małe kawałki. Pokrój łososia i awokado na małe kawałki.
 Wymieszaj je z koperkiem, sokiem z cytryny i oliwą z oliwek. W razie potrzeby dopraw solą i pieprzem. Wymieszaj je z koperkiem, sokiem z cytryny i oliwą z oliwek. W razie potrzeby dopraw solą i pieprzem.
 Ułóż tę mieszankę na blinach. Ułóż tę mieszankę na blinach.
 A teraz tosty z łososiem i awokado są gotowe! A teraz tosty z łososiem i awokado są gotowe!
Obserwacje
Podstawa: Możesz użyć tradycyjnych tostów kanapkowych, chleba pełnoziarnistego lub chrupiących płatków zbożowych.
Odżywianie
            za 1 porcję / na 100 g
        
    
				 Kalorie: 178Kcal
			
		- Węglowodany: 15.3g
- Tłuszcze: 10.4g
- Tłuszcze nasycone: 4.6g
- Białka: 5.1g
- Błonnik: 1.1g
- Cukry: 1.1g
- ProPoints: 5
- SmartPoints: 6
Informacje żywieniowe za 1 porcję (68g)
		
					
		
			Atrybuty
Przechowywać w lodówce
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
        


Oceń ten przepis