Angielskie muffiny (łatwe i wilgotne)

zagłosuj teraz
Side dish
16 porcji
średnie
2 h

Na angielskie śniadanie lub niedzielny brunch nie można się pomylić z angielskimi muffinami. Te okrągłe, miękkie bułeczki są łatwe w przygotowaniu, a oto przepis krok po kroku. Aby w pełni cieszyć się ich smakiem, wystarczy przekroić je na pół i opiekać na patelni lub w tosterze przed jedzeniem. Jeśli chodzi o dodatki, będziesz rozpieszczany wyborem! Na słodko lub słono można posmarować je masłem, dżemem, pastą do smarowania, jajecznicą, szynką, bekonem itp.


Składniki

16
Szacowany koszt: 1.06 (0.07€/porcja)

Materiały


Przygotowanie

Czas przygotowania1 h
Gotowania1 h



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+