Kanapka z wędzoną piersią kaczki, suszonymi pomidorami, rukolą i octem balsamicznym

zagłosuj teraz
Danie główne
łatwe
5 min
383 Kcal

Świeża bagietka: idealny produkt do przygotowania kanapki w podróży! Ale nie przesadzaj ze składnikami. Tutaj łączymy wędzoność piersi kaczki z suszonymi pomidorami, octem balsamicznym i sałatką z rukoli. Połączenie smaków, które pokochasz ;-)

Składniki

1

Przygotowanie

  • Kanapka z wędzoną piersią kaczki, suszonymi pomidorami, rukolą i octem balsamicznym - Przygotowanie krok 1Przekroić bagietkę na pół. Na jednej z kromek ułożyć sałatkę z rukoli, a na wierzchu krem balsamiczny.
  • Kanapka z wędzoną piersią kaczki, suszonymi pomidorami, rukolą i octem balsamicznym - Przygotowanie krok 2Ułóż plastry wędzonej piersi z kaczki.
  • Kanapka z wędzoną piersią kaczki, suszonymi pomidorami, rukolą i octem balsamicznym - Przygotowanie krok 3Następnie dodaj suszone pomidory.
  • Kanapka z wędzoną piersią kaczki, suszonymi pomidorami, rukolą i octem balsamicznym - Przygotowanie krok 4Zamknij drugim kawałkiem chleba i ciesz się smakiem!

Oceń ten przepis

Odżywianie

za 1 porcję / na 100 g
Kalorie: 383Kcal
  • Węglowodany: 39.6g
  • Tłuszcze: 15.9g
  • Tłuszcze nasycone: 7.1g
  • Białka: 16.6g
  • Błonnik: 6.9g
  • Cukry: 18.7g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 14
Informacje żywieniowe za 1 porcję (153g)
PPetitchef_PL

Pytania

Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis: